Kaukolämpöä Oulun seudulle ja muualle Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Kaukolämpötöiden asiantuntija

Linjapiste Oy on kaukolämpöön liittyvien maanrakennusurakoiden asiantuntija, joka työskentelee työmailla Oulun seudulla ja tarpeen mukaan myös muualla Suomessa. Tuomme vahvaa asiantuntemusta kaukolämmön rakentamiseen ja kaukolämpöön siirtymiseen.

Pyydä tarjous

Kaukolämmön urakointia Oulun Lämpöputkitus Oy:n kanssa

Linjapiste Oy toimii kaukolämpöurakoissa tiiviissä yhteistyössä Oulun Lämpöputkitus Oy:n kanssa. Käytännössä Oulun Lämpöputkitus Oy vastaa asiakkuuksista, huolehtii vuorovaikutuksesta toimeksiantajien kanssa sekä hitsaa ja eristää putket. Meidän tehtävänämme on tehdä kaukolämpöön liittyvät maanrakennustyöt, kaivuutyöt ja perustukset sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa – sekä aina korkealaatuisella työnjäljellä.

 

Yhteistyökumppanimme Oulun Lämpöputkitus Oy on vuonna 2011 perustettu perheyritys, jolla on vankkaa ammattitaitoa energiaurakoinneista. Oulun alueella toimiva yritys on erikoistunut kaukolämpöverkostojen rakentamiseen, johon sisältyvät myös eristys- ja muovihitsaustyöt. Jos haluat kuulla lisää, Oulun Lämpöputkitus Oy kertoo myös mielellään lisää!

Ota yhteyttä

Kaukolämpöä vankalla kokemuksella

Yhdessä Oulun Lämpöputkitus Oy:n kanssa tarjoamme mahdollisuuden kaukolämmön asentamiseen niin omakotitalojen omistajille kuin rivitalo- ja kerrostaloyhtiöille. Hoidamme kaukolämmön maanrakennusurakat sekä uudis- että saneerauskohteissa. Meidän avullamme onnistuu siis myös kaukolämpöön siirtyminen muista lämmitystavoista.

 

Annamme mielellämme lisätietoja kaukolämpöpalveluistamme, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä lisätietoja

Tukea kaukolämpöön siirtymiseen

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

 

ELY-keskukselta voi hakea 4 000 euron avustusta öljylämmityksen vaihtamisesta esimerkiksi kaukolämpöön.

 

Tukea myönnetään niin kauan, kuin siihen suunnattua rahaa on jäljellä. Asiasta voi kysellä lisää suoraan ELY-keskuksesta.

Lue lisää ELY-keskuksen sivuilta